ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ-ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ


ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 
ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ 
ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ 
ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΜΕ ΤΟΝ  ΝΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙΤΗ.
27-12-2020



ΔΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Άρθρο 35 Χρηματοδότηση 1. Η χρηματοδότηση του Κόμματος προέρχεται από την κρατική επιχορήγηση, τις συνδρομές των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, το κόστος εγγραφής και τις ετήσιες συνδρομές των μελών του Κόμματος, τις προσόδους από την περιουσία του, τα έσοδα από τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις του, τις δωρεές, τις χορηγίες που δέχεται και κάθε εν γένει άλλο χρηματικό πόρο που προβλέπεται ή επιτρέπεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. 2. Το Κόμμα είναι υποχρεωμένο να τηρεί ετήσιο ισολογισμό, τον οποίο αναρτά στην ιστοσελίδα του Κόμματος.
3. Το Κόμμα απαγορεύεται να συνάπτει τραπεζικά ή άλλα δάνεια για την κάλυψη λειτουργικών και εκλογικών δαπανών.
4. Το Κόμμα δύναται να διαθέτει χρηματικούς πόρους για την επιμόρφωση των στελεχών του και την άσκηση εν γένει δραστηριοτήτων για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς.


Στην Ελλάδα, τα πολιτικά κόμματα μπορούν να λάβουν ιδιωτική χρηματοδότηση. Ενώ, κατά τα φαινόμενα, η εξάρτηση των βασικών πολιτικών κομμάτων από την κρατική χρηματοδότηση περιορίζει τον ρόλο των λοιπών πηγών εσόδων, στην Ελλάδα ισχύει και μια σειρά περιορισμών στην ιδιωτική χρηματοδότηση όπως συμβαίνει και σε πολλές άλλα κράτη-μέλη του ΟΟΣΑ. Το άρθρο 7 του Ν.3023/2002 όπως τροποποιήθηκε από τους νόμους 4304/2014, 4472/2017 και 4475/2017 αναφέρει ότι απαγορεύεται η   χρηματοδότηση από φυσικά ή νομικά πρόσωπα που δεν έχουν την ελληνική ιθαγένεια ή δεν έχουν έδρα στην ελληνική επικράτεια, από τα νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης κάθε βαθμού, τους ιδιοκτήτες μέσων μαζικής ενημέρωσης και τους εκδότες. Με άλλα λόγια, μόνο φυσικά πρόσωπα μπορούν να κάνουν δωρεές και οι εταιρικές δωρεές απαγορεύονται.  



ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ...

ΝΟΜΟΣ 3023/2002


ΝΟΜΟΣ 4304/2014 Η ΠΡΩΤΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 



ΝΟΜΟΣ 4472/2017 ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ



ΝΟΜΟΣ 4475/2017 ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ


 2. Το πρώτο εδάφιο της παρ. 7 του άρθρου 7 του ν. 3023/2002, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 5 του ν. 4304/2014 και με την παρ. 5 του άρθρου 39 του ν. 4472/2017, αντικαθίσταται ως εξής: 

«Απαγορεύεται η χορήγηση δανείων από τις τράπεζες προς τους δικαιούχους κρατικής χρηματοδότησης της περίπτωσης β' της παραγράφου 1 του άρθρου 1, εφόσον, προς εξασφάλιση των δανείων αυτών, εκχωρείται ή ενεχυριάζεται είτε η κρατική χρηματοδότηση που αφορά σε οικονομικό έτος μεταγενέστερο του έτους χορήγησης του δανείου είτε ποσοστό της κρατικής χρηματοδότησης που υπερβαίνει το 50% της ετήσιας χρηματοδότησης του δικαιούχου.»


ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ 2017 ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΩΝ - ΚΟΜΜΑΤΩΝ - ΚΑΝΑΛΙΩΝ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΤ.Λ..


ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.


ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΩΝ ΟΛΩΝ,


ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΥ ΚΗΡΥΚΑ ΧΑΝΙΩΝ.



Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.......

ΠΗΓΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.


ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ 
Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ 
ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ 
ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 
<<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>



👇

ΚΑΛΟΥΜΕ 
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ 
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
👇

ΠΑΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΔΩ :

👇👇

======================================================================

Ε.ΣΥ. ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
13ης οκτωβριου   Αρ.1
Πλατυκαμπος -Λαρισας
ΕΙΜΑΙL: e.sy.platykampoy@gmail.com
Τηλ: 2413 018903
κιν: 6985127058

ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ




ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ  

===================================================================================

=================================================================================


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια